Zetacom

Zetacom

Branche: IT-dienstverlener
Publiceert over: ICT-specialist en system integrator

Zetacom helpt als system integrator om de samenwerking, bereikbaarheid en werkprocessen van organisaties te verbeteren: in het mkb, de groot zakelijke markt en in het bijzonder de gezondheidszorg. De focus ligt daarbij op het gebruiksgemak van oplossingen voor eindgebruikers en het rendement voor de organisatie. Daarom blijven wij ook na het realiseren van de initiële oplossing als partner meedenken en meewerken aan het gebruik en de doorontwikkeling. Zetacom heeft zelf alle expertise en technische oplossingen in huis voor bijvoorbeeld telefonie, zorgsystemen, netwerken en de beveiliging hiervan. Hierdoor kunnen de klanten zeker zijn van de beste integrale oplossing.

Experts van Zetacom zijn niet alleen technisch specialisten, zij kennen ook hun branche en de specifieke behoeften van onze klanten. Voor zorginstellingen werken wij bijvoorbeeld met zorgconsultants die zelf allemaal een achtergrond hebben als uitvoerende in de zorg. Daardoor weten zij hoe werkprocessen en technische hulpmiddelen het best ingericht en benut kunnen worden.

Zetacom werkt vanuit Zoetermeer (hoofdkantoor) een vestiging in Den Bosch en Apeldoorn met ruim 180 medewerkers voor klanten door heel Nederland.

Volg Zetacom

Betere bereikbaarheid & klantcontacten

Goede bereikbaarheid en klantcontacten zijn essentieel voor iedere organisatie. Dat is nogal een uitdaging. Want technisch kan er steeds meer, maar klanten (of cliënten) hebben ook steeds hogere verwachtingen. Hoe kunt u daar het best mee omgaan? Download deze whitepaper en ontdek welke 9 stappen je moet nemen.  Lees verder...

Download nu