RIFF Content Marketing

RIFF Content Marketing

Branche: Contentmarketing
Publiceert over: B2B Contentmarketing

RIFF Content Marketing beschikt over een professionele studio in Amsterdam en biedt vanuit deze faciliteit onder meer de volgende diensten.

Webinars & Online Talkshows

De webinar service is gebaseerd op een combinatie van PowerPoint en video waardoor de online presentatie een professioneel en persoonlijk karakter heeft. In de studio van RIFF Content Marketing kunnen webinars als “live talkshow” worden uitgezonden.

Video-producties & Webcasts

Bij een webcast kunnen keynotes, infosessies of presentaties op een evenement worden vastgelegd door een professionele cameraman. De opname kan vervolgens on demand worden getoond waarbij de PowerPoint presentatie synchroon meeloopt met het optreden. Uiteraard is het ook mogelijk om videoproducties op maat te laten produceren, zoals sfeerimpressies en productiedemonstraties.

Mediatraining & Studiohuur

Ten slotte leent de studio zich uitstekend voor bijvoorbeeld mediatrainingen, waarbij de trainer gebruik kan maken van de vergadertafel en de studio-setting. Het is tevens mogelijk om onze studiofaciliteit te gebruiken voor uw eigen producties of greenscreen opnames.

Content Consultancy

Je wil contentmarketing een integraal onderdeel maken van je marketingstrategie en hebt behoefte aan een plan van aanpak en projectmanagement. RIFF Content Marketing kan je helpen bij:

  • Het formuleren van je contentmarketingstrategie
  • Het bepalen van boodschappen, content formats en mediakeuzes
  • Het destilleren en mobiliseren van relevante content uit de organisatie

Content Creatie

Je weet welke boodschappen en contentformats je wil gebruiken maar wenst de ontwikkeling van de content uit te besteden. RIFF Content Marketing kan je helpen bij:

  • Het ontwikkelen van artikelen, whitepapers en stappenplannen
  • Het produceren van webinars en webcasts
  • Het uitvoeren van een marktonderzoek ten behoeve van rapporten

Content Communicatie

De content is gereed en je wil jouw content onder de aandacht brengen bij de doelgroep. RIFF Content Marketing kan je helpen bij het promoten van jouw content via:

  • Je eigen website via search, adwords, email en social media
  • Het gebruik van het RIFF Content Marketing leadportal netwerk
  • Het inkopen van relevante media

Online Event Promotie Pakketten

Wil je jouw evenement onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Via de diverse online promotie- mogelijkheden biedt RIFF Content Marketing uitgebreide online exposure aan ons netwerk van 35.000 professionals.

Event Website

Voor een heldere communicatie rondom het programma, de partners en de logistiek is een duidelijke evenement website essentieel. RIFF Content Marketing biedt je hiervoor een aantal functionele templates die eenvoudig kunnen worden aangepast in jouw eigen uitstraling. Uiteraard kan je via onze handige tools ook je deelnemersregistratie of evaluatie verzorgen.

Webcasts

Bij een webcast kunnen keynotes, infosessies of presentaties op een evenement worden vastgelegd door een professionele cameraman. De opname kan vervolgens on demand worden getoond waarbij de PowerPoint presentatie synchroon meeloopt met het optreden.

Volg RIFF Content Marketing