ConoScenza

ConoScenza

Branche: IT
Publiceert over: Moderne werkplek, hybride cloud, digitale transformatie

ConoScenza – Voorop in de digitale transformatie

De digitale evolutie gaat snel. Veel sneller dan de snelheid waarmee organisaties transformeren. Werknemers moeten altijd en overal over de juiste data kunnen beschikken en steeds sneller en veiliger data uit kunnen wisselen. Om klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. Om nieuwe kansen te creëren. Om voor te blijven lopen op de concurrentie. ConoScenza begrijpt dat deze digitale transitie voor organisaties een grote uitdaging is.

Met de juiste visie, focus en kennis nemen wij het initiatief en laten niet meer los. Van strategie tot implementatie. Van volledig ICT-beheer tot detachering, wij hebben het onder controle. Als één team gaan wij voor resultaat. Met helden die boven zichzelf uitstijgen en uitdagingen overwinnen. Helden die successen halen en triomfen vieren. De digitale evolutie gaat sneller dan ooit. Wij kunnen niet wachten!

Heeft jouw organisatie uitdagingen op het gebied van:

 • digitale transformatie
 • de moderne werkplek
 • de hybride cloud

Neem dan contact met ons op: www.conoscenza.nl

ConoScenza: ‘met kennis’

ConoScenza is het Italiaanse woord voor ‘met kennis’. Kennis en kunde gecombineerd met enthousiasme en passie is waarmee wij dagelijks onze opdrachtgevers van dienst zijn.

Onze missie

Wij zijn pas tevreden als ICT uw primaire bedrijfsvoering niet alleen ondersteunt, maar ook stimuleert. Daarom kijken wij verder dan technologie alleen en lossen wij ICT-vraagstukken op door bedrijfsvoering, informatievoorziening en technologie met elkaar te verbinden.

Onze missie bereiken we met:

 • Een familie van 60 professionals
 • Onze landelijke dekking met regionale focus
 • Korte lijnen
 • Heldere adviezen en transparante kostenplaatjes

Waarom ConoScenza

 • Persoonlijk – wij handelen om mensen te helpen en te motiveren
 • Samen – als één team gaan wij voor het beste resultaat
 • Plezier – door successen te vieren laten wij zien dat we trots zijn
 • No-nonsense – problemen zijn er om opgelost te worden

Volg ConoScenza

Checklist: Office 365-omgeving inrichten

Office 365 vervult een sleutelrol binnen moderne organisaties, zeker nu we steeds vaker op verschillende locaties samenwerken aan projecten. Deze behoefte aan mobiel werken versnelde bij veel bedrijven de implementatie van Office 365. Maar hoe haal je echt maximale waarde uit je investering? Hoe zorg je dat de eisen van de business hand in hand gaan met de behoeften van jouw medewerkers? Lees verder...

Een digitale werkplek waar jij blij van wordt

Een digitale werkplek is de nieuwe realiteit geworden. Toch worstelen veel IT-afdelingen met de transformatie van traditioneel beheer naar een moderne werkplekstrategie. In deze whitepaper vind je de 5 cruciale vereisten voor de digitale werkplek, hiermee vorm je het uitgangspunt van jouw planning en implementatie. Met deze optimale mix zorg je voor blije collega’s op de werkvloer én blije gezichten op de IT-afdeling.  Lees verder...