Van papieren processen naar digitaal handboek

Energiewacht Groep krijgt inzicht gehele bedrijfsvoering

Van papieren processen naar digitaal handboek

Het is een bekend fenomeen bij zoveel bedrijven: processen, kwaliteitssystemen, functieomschrijvingen en de bedrijfsstructuur zijn allemaal vastgelegd op papier. Op iedere locatie of afdeling is een kopie van het grote bedrijfshandboek te vinden. Maar we weten allemaal dat papieren handboeken niet ideaal zijn. Je mist hierin een ‘zoek-en-vind’ functie, waardoor het lastig is om bij een audit snel de juiste informatie boven water te halen. Dat is precies waar ook de Energiewacht Groep tegenaan liep. Om deze reden gingen zij op zoek naar een oplossing voor het digitaliseren van hun werkprocessen.

De kennismaking met Business Process Management software (BPM)

Energiewacht Groep verenigde de krachten met serviceorganisaties Energiewacht Assen en Geas Energiewacht en groeide zo uit tot één van de grootste spelers in Noordoost-Nederland. Eddy Wiersma, manager Kwaliteit & Veiligheid binnen de groep, ontdekte via Geas Energiewacht de Sensus BPM software. Hier zag Wiersma onmiddellijk de voordelen. Sensus BPM Online is een goed systeem voor nieuwe medewerkers, externe audits en voor procesverbetering. Inmiddels heeft de Energiewacht groep Sensus BPM software steeds verder ingebed in de organisatie.

“Met Sensus BPM Online is ons handboek altijd up-to-date. Elke wijziging komt erin en is meteen bekend voor alle medewerkers en onze aandeelhouder Essent.”

Kiezen voor een online handboek

Lees in deze klantcase hoe Energiewacht Groep processen digitaliseerde en ontdek welke stappen zij nu zetten om hun digitale handboek naar de cloud te migreren. Welke voordelen levert het digitaliseren nu al op en welke winst is nog te behalen? Je leest het in deze klantcase!

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Sensus process management

Sensus process management uit Maarssen is gespecialiseerd in het beschrijven en verbeteren van bedrijfsprocessen. Met onze BPM online suite zorgen we ervoor dat procesmanagement een fundamentele plaats krijgt in uw organisatie.

Profiel Sensus process management ›
 
 

Download artikel

Van papieren processen naar digitaal handboek

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Sensus-methode

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.