Tag: Strategie

Maak van jouw IT een innovatieversneller

Maak van jouw IT een innovatieversneller gratis downloaden

Veel bedrijven besteden hun IT-beheer uit aan een externe partij. Je hoeft dan de technische kennis niet in huis te halen en jij als ondernemer kan je volledig richten op je bedrijf. Maar let op dat je de boot niet mist! Technologie is dé basis voor innovatie en succes. Lees in deze whitepaper hoe je strategisch advies én een moderne IT-omgeving beheerst.

Lees verder ›Download nu

Haal meer uit data met Power BI

Haal meer uit data met Power BI gratis downloaden

Je wil direct de verkoopcijfers zien en nú weten waar de productie ondermaats is. Dat lukt niet meer op basis van stapels Excel-bestanden en data verspreid in je organisatie. Met Power BI lukt dit wel, waar de data ook staan. Natuurlijk wil je weten hoe je dit praktisch aanpakt? Kijk dan nu de webcast waarin je ziet hoe je in een half uur bedrijfsdata inzichtelijk maakt

Lees verder ›Bekijk webcast

De kracht van de platformeconomie

De kracht van de platformeconomie gratis downloaden

We kijken films via een platform, winkelen wereldwijd via allerlei platforms en we regelen onze zaken via selfservice platforms. De platformeconomie en selfservice lijkt alleen maar voordelen te hebben? Maar is dat wel zo en hoe start je zelf een disruptief platform?

Lees verder ›Download nu

Deze 5 barrières zitten groei in de weg

Deze 5 barrières zitten groei in de weg gratis downloaden

Het klonk zo mooi, een eigen bedrijf starten. Na een succesvolle start is het nu tijd voor één van de lastigste fases, groei realiseren. Voor veel ondernemingen een complexe zaak, want er zijn een aantal factoren die groei lastig maken. Welke belemmeringen dat precies zijn en wat je doet om deze aan te pakken, dat lees je in deze praktische whitepaper.

Lees verder ›Download nu

Heb jij een cloudontsnappingsplan klaar?

Heb jij een cloudontsnappingsplan klaar? gratis downloaden

Wanneer we het IT-landschap bij veel bedrijven onder de loep nemen, zien we dat de publieke cloud daar steeds vaker deel van uitmaakt. Toch is het goed om een stap terug te nemen en kritisch te kijken naar het IT-landschap. Hebben onze IT’ers nog overzicht over het geheel? En hoe makkelijk verhuis je alle data van de ene cloudsoftware naar de andere? Hoe bescherm je alle data optimaal? Met andere woorden, heb jij nagedacht over een ontsnappingsplan? Deze whitepaper helpt je op weg.

Lees verder ›Download nu

Interesse in een social intranet?

Interesse in een social intranet? gratis downloaden

Een social intranet lijkt in niks meer op die oubollige muurkrant van weleer. Geen smoelenboek of weekmenu, maar een verzamelplek voor relevante applicaties, content en mensen. Met de 12 tips uit deze whitepaper ontdek je hoe je zo’n social intranet inricht in jouw organisatie en hoe je de tools afstemt op de behoeften van jouw medewerkers.

Lees verder ›Download nu

5 essentiële stappen bij het aantrekken van nieuw kapitaal

5 essentiële stappen bij het aantrekken van nieuw kapitaal gratis downloaden

Een onderneming die wil groeien heeft kapitaal nodig om te kunnen investeren. Of je nu kiest voor een beursgang of een kapitaalinjectie van privé-investeerders, inzage in het financiële plaatje van de onderneming is cruciaal voor succes. Deze whitepaper zet 5 essentiële stappen op een rij die jouw onderneming optimaal voorbereiden op het werven van nieuwe fondsen.

Lees verder ›Download nu

Money money money…krijg inzicht in de financiële prestaties

Money money money…krijg inzicht in de financiële prestaties gratis downloaden

Heb jij volledig en real-time inzicht in de financiële prestaties van jouw organisatie? Of word jij maar al te vaak gehinderd door software-systemen die niet integreren? Je bent zeker niet de enige, wereldwijd kampen organisaties met een gebrek aan inzicht. Lees hier welke 7 belemmeringen organisaties remmen in hun groei en hoe je hier een eind aan maakt.

Lees verder ›Download nu

10 tips voor het succesvol aankopen van een bedrijf

10 tips voor het succesvol aankopen van een bedrijf gratis downloaden

Het kopen van een bedrijf zonder voldoende ervaring is lastig. In deze whitepaper zijn tien tips samengebracht die door overnameadviseurs met jarenlange ervaring als belangrijke succesfactoren zijn aangemerkt.

Lees verder ›Download nu

Human Resource Management beleid verbeteren

Human Resource Management beleid verbeteren gratis downloaden

Een HRM-beleid dat niet meebeweegt met de bedrijfsdoelstellingen en waarvan niet duidelijk is wat de opbrengst is, kost geld en levert problemen op. HRM kan echter grote invloed hebben op het bedrijfsresultaat en de performance van het personeel. Het meten van deze resultaten, de opbrengsten en de dienstverlening, heeft in veel gevallen nog niet de hoogste prioriteit en vindt niet structureel plaats. Lees hier meer over in de whitepaper.

Lees verder ›Download nu