Tag: ERP (Enterprise Resource Management)

Een duurzaam financieel management systeem in 10 stappen

Een duurzaam financieel management systeem in 10 stappen gratis downloaden

Een effectief, geautomatiseerd en alomvattend financieel management systeem is key om winst te maximaliseren en duurzaamheid te verzekeren. Met name in een snel veranderende bedrijfswereld is het belangrijk om controle te hebben over je inkomsten, uitgaven en je vermogens. In deze whitepaper lees je op welke 10 dingen je moet letten als je een financieel management software aanschaft.

Lees verder ›Download nu

Afsluiting boekingsperiode staat gelijk aan stress en overwerken

Afsluiting boekingsperiode staat gelijk aan stress en overwerken gratis downloaden

Maand-, kwartaal- of jaarafsluitingen behoren meestal niet tot de favoriete werkzaamheden van financieel medewerkers. Routinetaken moeten snel afgehandeld worden, want de deadline komt in zicht. Bovendien is het van het grootste belang dat er geen fouten gemaakt worden, dus de druk op financiële afdelingen is groot. Lees hier hoe je met continuous close deze werkzaamheden integreert in de dagelijkse activiteiten.

Lees verder ›Download nu

Een verouderd ERP-pakket doet meer kwaad dan goed

Een verouderd ERP-pakket doet meer kwaad dan goed gratis downloaden

Verouderde ERP-pakketten komen vaker voor dan we denken. Maar liefst de helft van de ondernemingen werkt met een versie die minstens 2 jaar ouder is dan de huidige release. Dit is niet alleen vervelend voor gebruikers die met oude versies aan de slag moeten, het is ook niet zonder gevaar voor jouw onderneming. Deze whitepaper zet 8 risico’s op een rij en laat zien hoe je hiermee afrekent.

Lees verder ›Download nu

Money money money…krijg inzicht in de financiële prestaties

Money money money…krijg inzicht in de financiële prestaties gratis downloaden

Heb jij volledig en real-time inzicht in de financiële prestaties van jouw organisatie? Of word jij maar al te vaak gehinderd door software-systemen die niet integreren? Je bent zeker niet de enige, wereldwijd kampen organisaties met een gebrek aan inzicht. Lees hier welke 7 belemmeringen organisaties remmen in hun groei en hoe je hier een eind aan maakt.

Lees verder ›Download nu