Tag: Digitalisering

Grip op Microsoft Office 365 groepen: van wildgroei naar controle

Grip op Microsoft Office 365 groepen: van wildgroei naar controle gratis downloaden

Microsoft Office 365 is hét fundament voor een moderne online werkplek. Maar de vrijheid die deze clouddienst biedt, vraagt ook naar een goede organisatie. De informatievoorziening kan snel uitgroeien tot een chaotische wirwar van documenten en mappen. Hoe tem je deze wildgroei? Deze whitepaper legt uit welke stappen je moet ondernemen om weer structuur aan te brengen en te behouden op lange termijn.

Lees verder ›Download nu

De keerzijde van IoT-toepassingen: security

De keerzijde van IoT-toepassingen: security gratis downloaden

Steeds meer IoT-toepassingen vinden hun weg naar ons dagelijkse leven. Leuk, want ze kunnen ons leven een stuk makkelijker maken. Ook voor bedrijven biedt het kansen. De verzamelde data helpt ons bij het maken van datagedreven beslissingen. Maar besteden we in deze IoT-gekte wel altijd evenveel aandacht aan onze privacy? Zijn alle die handige IoT-toepassingen wel even veilig?

Lees verder ›Download nu

Betrouwbare data en modellen als basis voor machine learning

Betrouwbare data en modellen als basis voor machine learning gratis downloaden

Wanneer je aan de slag wil met AI-toepassingen zoals machine learning is het van het grootste belang dat je kan vertrouwen op de data en dataprocessen. Kan je dat niet, dan zullen jouw AI-resultaten tegenvallen. Ontdek 5 gouden tips in deze whitepaper die zorgen voor een stevig fundament waarop jij je AI-strategie kan bouwen.

Lees verder ›Download nu

Toegevoegde waarde HRM-afdeling meetbaar maken

Toegevoegde waarde HRM-afdeling meetbaar maken gratis downloaden

Heeft de HRM-afdeling nog toegevoegde waarde voor jouw organisatie? Werk verandert, dit vraag om een actievere ondersteuning van HRM. Het is belangrijk om de prestaties van HRM-afdeling meetbaar te maken. Zorg voor structurele verbeteringen in de processen aan de hand van de 8 stappen in deze whitepaper.

Lees verder ›Download nu

Nieuwe manier van werken vereist nieuwe werkplek

Nieuwe manier van werken vereist nieuwe werkplek gratis downloaden

Met onze mobiele telefoon in de hand zijn we tegenwoordig altijd en overal bereikbaar. Medewerkers zijn niet gebonden aan de kantooruren en -muren, maar werken op flexplekken of thuis. Is jouw organisatie klaar voor deze nieuwe manier van werken? Ontdek in deze whitepaper de drijfveren voor verandering en hoe jij je voorbereidt op deze nieuwe manier van werken.

Lees verder ›Download nu