Tag: Data Integratie

Succesvol datagedreven werken met deze tips en tricks

Succesvol datagedreven werken met deze tips en tricks gratis downloaden

De waarde van data stijgt! Het gebruik van data krijgt een steeds prominentere plek in de besluitvorming van bedrijven. Maar de overstap naar datagedreven werken is niet zonder valkuilen. Wil jij ervoor zorgen dat jouw bedrijf zorgeloos en succesvol datagedreven werkt? Lees dan in deze whitepaper welke valkuilen je moet omzeilen en hoe je een goede strategie opstelt.

Lees verder ›Download nu

Betrouwbare data en modellen als basis voor machine learning

Betrouwbare data en modellen als basis voor machine learning gratis downloaden

Wanneer je aan de slag wil met AI-toepassingen zoals machine learning is het van het grootste belang dat je kan vertrouwen op de data en dataprocessen. Kan je dat niet, dan zullen jouw AI-resultaten tegenvallen. Ontdek 5 gouden tips in deze whitepaper die zorgen voor een stevig fundament waarop jij je AI-strategie kan bouwen.

Lees verder ›Download nu

Data managen met NetSuite: uw motor voor groei

Data managen met NetSuite: uw motor voor groei gratis downloaden

IT-organisaties hebben er soms een dagtaak aan om budgetten, diensten en projecten op de juiste manier te managen. Breng alle neuzen dezelfde kant op door een geïntegreerde oplossing in te zetten. Wilt u weten hoe een geïntegreerde oplossing uw strategie kan ondersteunen en hoe andere bedrijven dit inzetten? Lees snel verder.

Lees verder ›Download nu

Datamanagement: zet uw data optimaal in

Datamanagement: zet uw data optimaal in gratis downloaden

Wat is de status van uw datamanagement-systeem? Bij het maken van bedrijfskritische keuzes is het belangrijk om deze te baseren op de juiste data. De hoeveelheid data die u heeft is niet belangrijk. Het gaat om het juist inzetten hiervan. Download deze whitepaper voor meer informatie over de voordelen van een datamanagement-systeem.

Lees verder ›Download nu