Tag: Business Proces Management

Klantcase: Walraven Group harmoniseert internationaal alle werkprocessen

Klantcase: Walraven Group harmoniseert internationaal alle werkprocessen gratis downloaden

Walraven Group is wereldwijd een begrip in de bouw- en installatiewereld. Meer dan tienduizend installateurs kiezen voor hun innovatieve producten. Alleen door continu te werken aan de productsystemen en over de landsgrenzen kennis met elkaar te delen kunnen ze het beste product en de beste service garanderen. Dat vraagt om een waterdichte afstemming van werkprocessen, informatie en applicaties.

Lees verder ›Download nu

Friese woningcorporatie krijgt zicht op alle bedrijfsprocessen

Friese woningcorporatie krijgt zicht op alle bedrijfsprocessen gratis downloaden

De Friese woningcorporatie Elkien is met 180 medewerkers en 20.000 sociale huurwoningen een grote speler in Friesland. Binnen de organisatie was een grote behoefte aan het eenduidig weergeven van de bedrijfsprocessen en het uniform werken. Maar hoe pak je dat aan? Welke oplossingen zijn er en waar moet je op letten? Lees hier hoe ze het bij Elkien aanpakten.

Lees verder ›Download nu

ISO 14001 en ISO 9001 certificaat met BPM-software

ISO 14001 en ISO 9001 certificaat met BPM-software gratis downloaden

Openbaar vervoerder Keolis Nederland is ISO 14001 en ISO 9001 gecertificeerd. Het bedrijf kreeg de normeringen nadat de bedrijfsprocessen waren verbeterd met Business Process Management. In deze praktijkcase gaat Mirelle van Keolis in op waar ze zijn begonnen en hoe ze het hebben gerealiseerd.

Lees verder ›Download nu

Stap voor stap naar een lean organisatie

Stap voor stap naar een lean organisatie gratis downloaden

Een lean organisatie worden betekent dat u processen in kaart brengt en deze optimaliseert. Dit lukt alleen als de hele organisatie meedoet. Leer van anderen en lees hoe CMIS Group de procesoptimalisatie aanpakte met behulp van de tools van Sensus-methode.

Lees verder ›Download nu

Wat is beleving van procesmanagement?

Wat is beleving van procesmanagement? gratis downloaden

Afgelopen zomer is er een onderzoek gedaan naar de beleving van procesmanagement. Wat voor effect heeft procesmanagement op de medewerkers en de organisatie? De resultaten die uit dit onderzoek naar voren komen kunnen een positieve invloed hebben op de beleving van procesmanagement in andere organisaties. Wilt u ook werken aan de beleving van procesmanagement in uw organisatie? Lees snel verder over het rapport of download het volledige rapport hier direct.

Lees verder ›Download nu