Tag: Bedrijfsbeëindiging

Bedrijf verkopen: 4 tips

Bedrijf verkopen: 4 tips gratis downloaden

Het verkooptraject van een onderneming is een uitgebreid proces, waar veel bij komt kijken. Als u als verkoper goed voorbereid bent, weet u welke hobbels en kuilen u kunt verwachten. Het is essentieel om potentiële verkopers direct in het begin van het verkooptraject zo goed mogelijk te informeren. Met deze 4 tips wordt de verkoop van uw bedrijf een succes.

Lees verder ›Download nu

10 tips voor een succesvol verkoopproces

10 tips voor een succesvol verkoopproces gratis downloaden

Het verkopen van een bedrijf is geen standaard proces. Ondernemingen zijn doorlopend aan veranderingen onderhevig waardoor ieder verkoopproces uniek is. Toch zijn er uit de praktijk wel een aantal succesfactoren te onderscheiden die voor alle verkopen gelden. Wordt met de tips uit deze whitepaper rekening gehouden dan kunnen problemen voorkomen worden en neemt de kans op een transactie toe.

Lees verder ›Download nu

Stappenplannen "Onderneming verkopen"

Stappenplannen "Onderneming verkopen" gratis downloaden

Het verkopen van een onderneming is een intensief proces dat al snel 6 tot 9 maanden in beslag kan nemen. Een goede start en een juiste timing zijn hierbij van groot belang. Lees verder in het stappenplan “Besluit tot verkopen”. In het verkoopproces zelf zijn een aantal belangrijke fasen te onderscheiden. Download hiervoor het stappenplan ”Onderneming verkopen”.

Lees verder ›Download nu