Met ons hoofd in de wolken

Survival of the Smartest editie 5: cloud computing

Met ons hoofd in de wolken

Cloud computing; kunnen we eigenlijk nog wel zonder? Zonder dat we het misschien zelf merken is de cloud alomtegenwoordig in ons leven. Privé bewaren we vakantiefoto’s online en delen we ze via social media. We bewaren de gegevens van onze hardloop- en fietsrondjes in allerlei gezondheids-apps en als we op zoek gaan naar een nieuwe baan voegen we onze CV toe aan allerlei databases.

Cloud in de organisatie niet altijd eenvoudig

Maar ook op het werk is de cloud inmiddels niet meer weg te denken. Servers, databases, software en rekenkracht; we halen het allemaal via het internet naar ons toe. Dit zorgt natuurlijk voor een andere manier van denken over IT. En het blijkt in de praktijk niet altijd zo eenvoudig om de cloud helemaal te integreren in de organisatie. Waarover moeten we nadenken? Begrijpen we allemaal hoe cloud computing bijdraagt aan de slimme organisatie? Deze whitepaper zocht het uit.

Wat lees je in deze whitepaper?

In deze vijfde editie van de reeks Survival of the Smartest leggen de experts van BCT het fenomeen cloud computing onder de loep. Ze kijken in deze whitepaper naar zaken zoals:

  • De verschuiving van bezit naar gebruik;
  • De stijgende populariteit van de publieke cloud;
  • Defensief en offensief cloud computing;
  • Angst om bedrijfskritische applicaties in de cloud onder te brengen;
  • Cloud dwingt ons tot verandering, hoe reageert ons brein hierop?

Duik dieper in cloud computing

Bekijk hoe we onze IT en organisatie helemaal anders gaan inrichten nu we afstappen van de on-premise gedachte en ontdek wat deze verandering met ons doet. Vanwaar de angst en achterdocht die sommige ervaren? Of de euforie die andere voelen bij alles wat met cloud computing te maken heeft? Je leest het in deze whitepaper.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

BCT

Als de wereld om je heen verandert kun je twee dingen doen. Je wacht rustig af en je ziet wel wat er gebeurt, of je zoekt een betrouwbare partner die je proactief helpt om je doelen te bereiken. Een organisatie met kennis en ervaring en die weet wat er speelt in de markt. BCT is die partner die al geruime tijd met beide benen in deze nieuwe realiteit staat. Kortom, een partner die weet waar je vandaan komt, maar ook precies begrijpt waar je naartoe wilt.

Profiel BCT ›
 
 

Downloaden: Met ons hoofd in de wolken

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.