In 8 stappen cybersecurity valkuilen herkennen en aanpakken

8 valkuilen en oplossingen bij cybersecurity

8 valkuilen en oplossingen bij cybersecurity

Wat als plotseling alle IT uitvalt? Is het in jouw organisatie dan mogelijk om verder te werken alsof er niks aan de hand is? Of zitten jullie dan met de handen in het haar? De kans is groot dat jouw onderneming voor de dagelijkse werkzaamheden volledig afhankelijk is van de IT-infrastructuur. Besteed je wel genoeg aandacht aan de beveiliging van jouw digitale middelen? Uit onderzoek van De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) komt naar voren dat, ondanks de grote media-aandacht voor het onderwerp, het mkb nog steeds vaak het slachtoffer is van cyberaanvallen. Ze zijn zelfs het meeste slachtoffer van malware. Hier moet verandering in komen! In deze whitepaper komen 8 valkuilen en oplossingen aan de orde die jou helpen bij het bewaken van de cybersecurity.

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Niemand is volmaakt, dus fouten zullen altijd voorkomen. Daarom is het goed om een helder beeld van de valkuilen te hebben en hoe je hier het beste mee omgaat. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het wachtwoordbeleid in jouw organisatie? Stel je eisen aan de complexiteit van wachtwoorden? Hangen jouw medewerkers post-its met ezelbruggetjes op de monitor?
  • Herken jij phishing e-mails? Weten jouw medewerkers hoe ze zo’n nep-mail kunnen herkennen?
  • Log jij wel eens in op een onbekend wifi-netwerk? Laat jij bezoekers inloggen op jouw beveiligde wifi-netwerk?
  • Beschikt elke device over een virusscanner en firewall? Zonder dit alles heeft schadelijke software vrij spel.

Welke stappen missen er in jouw onderneming?

Ga aan de slag met de valkuilen en oplossingen uit deze whitepaper en start nu met het beter inrichten van de cybersecurity. Ontdek welke stappen vandaag nog gezet kunnen worden en bekijk welke beveiligingssoftware jou helpt om alles in goede banen te leiden.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

KPN

KPN wil het leven van ondernemers leuker, vrijer en makkelijker maken door te verbinden. Als dé Telecom en ICT-dienstverlener helpen wij de ondernemer met hun behoeften op het gebied van veiligheid, flexibiliteit, bereikbaarheid, betrouwbaarheid, professionaliseren en samenwerken.

Profiel KPN ›
 
 

Download artikel

In 8 stappen cybersecurity valkuilen herkennen en aanpakken

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.