Hoe zit het met jouw wow-factor?

De basis voor een fantastische klantervaring

Hoe zit het met jouw wow-factor?

Weet je nog hoe geweldig je het vond toen je voor het eerst mobiel kon bankieren op je smartphone? Langzaam maar zeker zijn we gewend geraakt aan een wereld waar we altijd en overal alles regelen in een paar swipes en clicks. Bestellen we iets online? Dan verwachten we dat de klantenservice real-time op de hoogte is van onze bestelhistorie om ons nog beter te helpen. Biedt jouw onderneming klanten geen wow-ervaring, dan is er vast wel een innovatieve start-up die dat wél doet. Deze whitepaper laat je zien wat je moet doen om ook die geweldige ervaringen te kunnen bieden.

Data: echt de basis van alles

Het klinkt zo eenvoudig; de klant centraal zetten in alles wat je doet en zo een geweldige ervaring bieden. Toch komt er meer bij kijken dan wat we in eerste instantie denken. Om echt te begrijpen wat de wensen en behoeften zijn van jouw klanten is het belangrijk om zoveel mogelijk data te verzamelen en te gebruiken. Hierbij komen al snel enkele uitdagingen bovendrijven:

  • Versnipperd IT-landschap met een versnipperde dataopslag als gevolg
  • Beperkte samenwerking en integratie tussen mensen én systemen
  • Bij het maken van bedrijfsbeslissingen wordt het effect op de klantervaring vaak niet bekeken

Start hier met het verbeteren van de klantervaring

Willen we een start maken met het verbeteren van onze klantervaring, dan is het belangrijk om te starten met het aan elkaar knopen van alle losse eindjes. Jouw medewerkers en diensten kunnen nog zo goed zijn, als het IT-landschap en de systemen achterblijven bied je niet de ervaring die klanten verwachten. Bekijk stap voor stap hoe jij de basis legt voor die wow-factor en wat jij moet doen om te voldoen aan de torenhoge verwachtingen die we als consument hebben.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Oracle NetSuite

Oracle NetSuite levert bedrijven overal ter wereld uniforme systemen in de cloud die ongeëvenaarde mogelijkheden bieden om hun bedrijfsactiviteiten aan te sturen.

Profiel Oracle NetSuite ›
 
 

Download artikel

Hoe zit het met jouw wow-factor?

Door dit kennisdocument te downloaden, geeft u toestemming dat uw contactgegevens gedeeld worden met Oracle NetSuite en dat er contact met u kan worden opgenomen over producten en services die gerelateerd zijn aan dit kennisdocument.

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.