Flexibel en veilig werken zonder omkijken

Maximaal gemak en minimale beheerlast

Flexibel en veilig werken zonder omkijken

De manier waarop we werken verandert continu! De ene dag werken we thuis en de volgende dag werken we op kantoor aan een laatste revisie van de online presentatie die ’s middags gepland staat. Is een medewerker uit de thuisverpleging bij een cliënt? Dan wil hij of zij ook veilig en snel via de smartphone toegang tot documenten en dossiers. Iedere organisatie wil dit graag voor medewerkers inrichten, maar lang niet iedere organisatie heeft mensen in dienst om zo’n werkplek te realiseren. Gelukkig is er een helpende hand.

Een digitale werkplek waar je geen omkijken naar hebt

De basis van deze werkplek is de bekende Microsoft 365 suite, maar dan aangevuld met een hoop extra’s die ervoor zorgen dat jij altijd veilig kan samenwerken. Zonder dat jij je daar zorgen over hoeft te maken. Omdat deze dienst modulair is opgebouwd, bepaal jij zelf welke services je nodig hebt. Denk hierbij maar aan extra’s zoals:

  • Antivirus-as-a-Service
  • Licentiemanagement
  • Calamiteitenmanagement

De modulaire werkplek

Wat de wensen en behoeften uit jouw organisatie ook zijn, dankzij deze modulaire digitale werkplek neem jij alleen af waar jij nood aan hebt, zo betaal je niet voor een hoop extra’s waar je geen gebruikt van maakt. Benieuwd of dit wat voor jouw bedrijf is of wil je meer weten over deze modulaire werkplek? Download dan snel deze GoWORK factsheet.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

NEXXT

Kiezen tussen een grote IT-partij met veel expertise of een regionale, persoonlijke organisatie die dezelfde taal spreekt? Niet nodig. Wij zijn NEXXT en wij zijn gedreven om jou het beste van beide werelden te geven.

Profiel NEXXT ›
 
 

Downloaden: Flexibel en veilig werken zonder omkijken

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.