Een duurzaam financieel management systeem in 10 stappen

Controle over je financiën

Een duurzaam financieel management systeem in 10 stappen

Er komt veel kijken bij de boekhouding van jouw onderneming. Hoe sneller je groeit, hoe moeilijker het wordt. Doe jij nog alles met de hand? Dan wordt het steeds lastiger om een compleet financieel overzicht aan het einde van de maand te hebben. Daarnaast zijn dubbelwerk en spreadsheets workarounds onvermijdelijk. Als dat nog niet genoeg was, veranderen accounting standaarden ook constant. Loop jij tegen deze problemen aan? Dan is het de hoogste tijd om jouw financieel management systeem te upgraden naar een duurzamere variant.

Zo kies je een duurzaam financieel management systeem

Een goed systeem om je financiën te beheersen is belangrijk om winst te blijven maken en te blijven groeien. Om dit te bereiken heb je een effectief, geautomatiseerd en alomvattend financieel management systeem nodig. Maar waar moet je opletten als je een nieuw financieel management software aanschaft?

Een duurzaam financieel management software:

  • Bevat real-time inzichten van financiële gegevens zoals winstgevende ratio’s en voorraad marges
  • Brengt verschillende processen samen zoals order-to-cash en procure-to-pay processen
  • Heeft solide rapportage eigenschappen
  • Integreert met verschillende systemen
  • Is gebouwd op een robuuste cloud infrastructuur

Benieuwd waar je nog meer op moet letten als je een financieel management software (FMS) koopt? Lees dan deze whitepaper inclusief handige FMS-checklist. Zo kun je zorgeloos winst blijven maken en blijven groeien in een snel veranderende bedrijfswereld.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Oracle NetSuite

Oracle NetSuite levert bedrijven overal ter wereld uniforme systemen in de cloud die ongeëvenaarde mogelijkheden bieden om hun bedrijfsactiviteiten aan te sturen.

Profiel Oracle NetSuite ›
 
 

Download artikel

Een duurzaam financieel management systeem in 10 stappen

Door dit kennisdocument te downloaden, geeft u toestemming dat uw contactgegevens gedeeld worden met Oracle NetSuite en dat er contact met u kan worden opgenomen over producten en services die gerelateerd zijn aan dit kennisdocument.

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.