Doordacht digitaliseren in het onderwijs doe je zo

Zet de eerste stap en doe de scan!

Doordacht digitaliseren in het onderwijs doe je zo

Onderwijsbestuurders opgelet! Waar begin je als het gaat om digitale transformatie van de onderwijsinstelling? Wat zijn de kansen en prioriteiten binnen de schoolomgeving en hoe ga je hier mee aan de slag? De nieuwe Onderwijs & Digitalisering Scan van Breens Network biedt inzicht en houvast.

Voor bestuurders en directie in het onderwijs zijn de uitdagingen legio. Van hybride onderwijs vormgeven voor leerlingen en docenten tot persoonlijke leerroutes ontwikkelen. En een stabiele en veilige ICT-infrastructuur vormt bij veel onderwijsinstellingen de basis voor deze en andere belangrijke ontwikkelingen. Om scholen op weg te helpen hebben de onderwijsconsultants van Breens Network de Onderwijs & Digitalisering Scan ontwikkeld.


Er ontstaat een groeiende behoefte aan 'een leven lang leren', 21e eeuwse vaardigheden en persoonlijke vrijheid. Hoe speelt het onderwijs hier op in? - Johan van Wijk, Onderwijsconsultant Breens Network


Aan de hand van een uitgebreide vragenlijst krijg je als bestuur inzicht in de situatie van jouw school. Met behulp van stellingen en praktijkvoorbeelden wordt verdieping aangebracht en verschillen van inzicht tussen doelgroepen duidelijk. Want wat zijn de uitdagingen volgens de afdeling IT? En hoe zien de diverse bestuursleden dit?

tag icon

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Breens Network

Kofschip Groep, nu Breens Network, is ontstaan vanuit de drang om het Nederlandse onderwijs te vernieuwen met bewezen en nieuwe technologieën. De groep bestaat uit vooraanstaande bedrijven die innovatie, technologie en onderwijs in hun DNA hebben. Met Slim.nl, MBOwebshop.nl, VOwebshop.nl, Slimindeklas.nl, SLBdiensten, IT-Workz en Breens.nl hebben we een herkenbaar en onderscheidend merkenportfolio.

Profiel Breens Network ›
 
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.