De 8 populairste hackerstechnieken van nu

Zo bescherm je jouw organisatie tegen de nieuwste cybercrime technieken

De 8 populairste hackerstechnieken van nu

Cybercriminelen liggen 24/7 op de loer. En nu medewerkers massaal thuis aan het werk zijn, en dat nog wel even blijven doen, openen meer deuren voor cyberaanvallen dan ooit tevoren. Veilig inloggen vanaf kantoor met firewalls en virusscanners als voornaamste security is voorbij. Hoe ga jij binnen jouw organisatie om met deze constante online dreiging? Vertrouwt jouw IT in deze nieuwe werksfeer nog steeds op de traditionele beveiligingstools? Of is jouw organisatie wél goed beveiligd tegen de nieuwste cyberdreigingen? Het antwoord vind je in deze whitepaper; lees hier de 8 meest gebruikte hackerstechnieken en hoe je jouw organisatie hiertegen beschermt met moderne securitytools. 

Welke hackerstechnieken komen aan bod? 

Onder andere de volgende hackerstechnieken worden uitgelicht: 

  1. Business Email Compromise 
  2. Bruto force attack 
  3. Pharming / DNS-amplicatie 
  4. Advanced Persistent Threat 

Benieuwd welke andere hackerstechnieken vaak gebruikt worden in deze tijden van cloudwerken? Dat lees je in deze whitepaper! 

Hoe beveilig je jouw organisatie tegen hackers? 

Zorgen dat iedereen in jouw organisatie veilig kan werken, waar en wanneer ze willen? Wil jij jouw organisatie beschermen tegen de meest gebruikte hackerstechnieken van het moment? Download deze whitepaper, bekijk de 8 populairste hackerstechnieken en leer hoe je de organisatie beter beschermt tegen deze dreigingen.   

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Wortell

Wij maken organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat.

Profiel Wortell ›
 
 

Download artikel

De 8 populairste hackerstechnieken van nu

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.