Cloud-technologie zet industrie en groothandel op voorsprong

Cloud, het eerlijke verhaal

Cloud-technologie zet industrie en groothandel op voorsprong

Vandaag inspelen op de klantvraag van morgen is het parool. Dan moet je natuurlijk wel beschikken over een wendbare organisatie. Tegenwoordig speel je alleen mee als je gebruikmaakt van de nieuwste technologie. Dat geldt zeker voor de groothandel en de industrie. We zien dat nog veel bedrijven uit deze sectoren gevangen zijn door hun traditionele on-premise systemen. Hierdoor bieden ze niet de gewenste snelheid en gebruiksvriendelijkheid en lopen ze de kans ingehaald te worden.

Nieuwe technologie voor groothandel en industrie

Auto’s hebben na een aantal kilometer een grote beurt nodig, maar na een paar opknapbeurten kunnen ze gewoon niet meer tippen aan nieuwere modellen. Ze zijn niet meer zo efficiënt en niet meer zo gebruiksvriendelijk. Daarom is het tijd om de oude auto in te ruilen voor een nieuw model. Zo kun je ook de overstap van on-premise-systemen naar de cloud zien. Maar wat is er precies waar over de cloud?

Soorten cloud op een rij

Bijna elk bedrijf is ervan doordrongen: on-premise is een doodlopende weg en de cloud brengt je veel verder. Maar wat nu? Wat voor soorten cloud zijn er eigenlijk? Met welke leveranciers ga je in zee?

  • Hoe identificeer je betrouwbare partijen?
  • Zijn leveranciers transparant?
  • Over welke certificering moet een cloud-partner beschikken?
  • Hoe is security in de cloud geregeld?

Overzicht in een wirwar van clouds

Gaandeweg vind je steeds weer nieuwe vragen die het keuzeproces niet eenvoudiger maken. Je hebt de private cloud, public cloud, hybride cloud en dan nog IaaS, PaaS en nog veel meer. Hoe anders is security geregeld in de cloud, waar iedereen 24/7 toegang tot heeft? Daarom is het handig om een goed overzicht te hebben dat feiten van fictie scheidt. Maak het jezelf gemakkelijk en download de whitepaper Separating Fact vs. Fiction in the cloud. Hierin vind je de antwoorden op vragen die je hebt en zult krijgen voor en tijdens de migratie naar een betere dienstverlening in de cloud.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Oracle NetSuite

Oracle NetSuite levert bedrijven overal ter wereld uniforme systemen in de cloud die ongeëvenaarde mogelijkheden bieden om hun bedrijfsactiviteiten aan te sturen.

Profiel Oracle NetSuite ›
 
 

Download artikel

Cloud-technologie zet industrie en groothandel op voorsprong

Door dit kennisdocument te downloaden, geeft u toestemming dat uw contactgegevens gedeeld worden met Oracle NetSuite en dat er contact met u kan worden opgenomen over producten en services die gerelateerd zijn aan dit kennisdocument.

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.