6 trends in cybersecurity tijdens de coronapandemie

Cybersecurity hoog op prioriteitenlijst IT-management

6 trends in cybersecurity tijdens de coronapandemie

De komst van COVID-19 heeft de manier van werken van veel organisaties voorgoed veranderd. Waar in de afgelopen jaren al een trend te zien was in plaats- en tijdsonafhankelijk werken, heeft de pandemie deze ontwikkeling in een stroomversnelling geplaatst. De methode van thuiswerken in de cloud werkt inmiddels zo goed dat veel bedrijven niet terug willen naar de oude manier. Dit betekent wel dat cybersecurity hoog op de prioriteitenlijst komt te staan van IT-managers. In deze whitepaper lees je 6 trends die van belang zijn voor cybersecurity tijdens en na COVID-19.

Traditionele werkomgeving versus cloudomgeving

Nu we voornamelijk thuiswerken, loggen we vanaf verschillende locaties in op het bedrijfsnetwerk. Voor een organisatie is het belangrijk om een thuiswerker te kunnen onderscheiden van een hacker. De versnelde invoering van werken in de cloud was een succes, maar het is de hoogste tijd om de beveiliging ervan bovenaan de prioriteitenlijst te zetten.

Hackers blijven zich ontwikkelen

Wanneer een organisatie gehackt wordt, kan dit verstrekkende gevolgen hebben voor het bedrijf. Zo heb je geen grip meer op intelligente eigendommen en data. Dit leidt uiteindelijk tot imagoschade. Wees hackers daarom voor door proactief de omgeving te beveiligen op de belangrijkste plekken. Zeker nu ook kleine organisaties een populair doelwit zijn en medewerkers sneller geneigd zijn op gevaarlijke links te klikken in e-mails met COVID-19 gerelateerde onderwerpen.

Hoe beveilig je jouw organisatie tegen hackers?

Wil jij jouw organisatie beschermen tegen cyberaanvallen tijdens en na COVID-19? Download deze whitepaper, bekijk de 6 grootste trends en leer hoe je de organisatie beter beschermt tegen deze dreigingen.  

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Wortell

Wij maken organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat.

Profiel Wortell ›
 
 

Download artikel

6 trends in cybersecurity tijdens de coronapandemie

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.