De indeling van een sprint backlog

10 February 2022, 11.30afbeelding De indeling van een sprint backlog

Op basis van belangrijke taken wordt een Sprint Planning gemaakt. Echter blijkt na afloop van de sprint vaak dat er veel tijd in allerlei andere zaken is gaan zitten, waardoor het geplande werk niet afgerond is. Hoe houd je meer grip op de backlog en voortgang van de sprint? Leer van de tips uit deze blog.

Lees verder

3 pijlers voor een veilige moderne werkplek voor jouw overheidsinstelling

28 January 2022, 11.30afbeelding 3 pijlers voor een veilige moderne werkplek voor jouw overheidsinstelling

De dringende noodzaak om op afstand te kunnen werken heeft ervoor gezorgd dat overheidsinstellingen massaal clouddiensten als Microsoft Teams hebben uitgerold. Hiervoor moet een veilige moderne werkplek ingericht worden. Maar hoe doe je dat nu precies bij een overheidsinstelling? We leggen het uit aan de hand van drie pijlers.

Lees verder

Medewerkers succesvol onboarden op de digitale werkplek

29 December 2021, 11.30afbeelding Medewerkers succesvol onboarden op de digitale werkplek

Veel werk maar niet de mensen om het werk op te pakken. Voor veel bedrijven is het huidige tekort aan personeel inmiddels een echte uitdaging. Ook het behouden van medewerkers is niet zo makkelijk als een paar jaar geleden. Als je dan eindelijk de juiste medewerker hebt gevonden, dan hoort daar een goede onboarding bij. Hoe pak je dit aan? Lees het in deze blog!

Lees verder

Kan jouw cloudoplossing wat jouw organisatie wil?

16 December 2021, 11.30afbeelding Kan jouw cloudoplossing wat jouw organisatie wil?

Vanuit een bestaande IT-omgeving migreren naar de cloud is iets wat je niet zomaar doet. Er komt veel bij kijken, zowel op technisch als organisatorisch gebied. Hoe zorg je ervoor dat je nieuwe omgeving goed aansluit bij je organisatie?

Lees verder

Architectuur als versneller

30 September 2021, 00.00afbeelding Architectuur als versneller

Architectuur is lastig, overbodig, je loopt altijd achter de feiten aan en het is een vertragende factor! Zou kunnen, maar misschien is het tegendeel wel waar. Een goede IT architectuur kan jou helpen productiever en sneller te werken. In dit artikel ontdek je hoe en wat het toverwoord is.

Lees verder