Medewerkers succesvol onboarden op de digitale werkplek

29 December 2021, 11.30afbeelding Medewerkers succesvol onboarden op de digitale werkplek

Veel werk maar niet de mensen om het werk op te pakken. Voor veel bedrijven is het huidige tekort aan personeel inmiddels een echte uitdaging. Ook het behouden van medewerkers is niet zo makkelijk als een paar jaar geleden. Als je dan eindelijk de juiste medewerker hebt gevonden, dan hoort daar een goede onboarding bij. Hoe pak je dit aan? Lees het in deze blog!

Lees verder

Kan jouw cloudoplossing wat jouw organisatie wil?

16 December 2021, 11.30afbeelding Kan jouw cloudoplossing wat jouw organisatie wil?

Vanuit een bestaande IT-omgeving migreren naar de cloud is iets wat je niet zomaar doet. Er komt veel bij kijken, zowel op technisch als organisatorisch gebied. Hoe zorg je ervoor dat je nieuwe omgeving goed aansluit bij je organisatie?

Lees verder

Architectuur als versneller

30 September 2021, 00.00afbeelding Architectuur als versneller

Architectuur is lastig, overbodig, je loopt altijd achter de feiten aan en het is een vertragende factor! Zou kunnen, maar misschien is het tegendeel wel waar. Een goede IT architectuur kan jou helpen productiever en sneller te werken. In dit artikel ontdek je hoe en wat het toverwoord is.

Lees verder

Moeilijk kiezen uit de enorme hoeveelheid cloudaanbieders? Dit zijn de verschillen.

16 September 2021, 00.00afbeelding Moeilijk kiezen uit de enorme hoeveelheid cloudaanbieders? Dit zijn de verschillen.

Het verschijnsel cloudwatervrees kan mede voortkomen uit de angst om een verkeerde keuze te maken uit het enorme aanbod. Zo'n verkeerde keuze kan heel slecht uitpakken. Wat zijn nu eigenlijk de voornaamste verschillen tussen de verschillende typen cloudaanbieders? En welk type past het beste bij jouw organisatie en doelstellingen? Lees het in deze blog.

Lees verder

Van Social Intranet naar Employee Experience platform

9 September 2021, 00.00afbeelding Van Social Intranet naar Employee Experience platform

Dat de rol van het intranet de afgelopen jaren sterk is veranderd, zal voor niemand een verassing zijn. Het intranet fungeert steeds meer als centrum van de digitale werkplek. In een rap tempo consumeren we meer digitale informatie en gebruiken we meer handige digitale tools om ons werk te doen. Toch is de evolutie van het intranet nog niet gestopt. Lees er in deze blog meer over.

Lees verder